Семена Саката

Защо да изберем за посев семена с марката Саката?

Зеленчукови Семена Саката за пакетите са основен приоритет в Sakata Home Grown. Ние знаем вашите клиенти търсят богат избор от атрактивни, вкусни, лесни за отглеждат зеленчуци. Ние сме нащрек в опити всяка година да ви донесе най-доброто.
По-долу са някои от любимите ни снимки:
Hijinks тиква: Hijinks спечели престижната All-America Selections на поръчката, което означава, че е добре подготвена за всички региони на САЩ и Канада. С тегло от 7-9 кг, Hijinks е само правото размер за всички видове обзавеждане. Дръжката е тъмно зелено и здрав, плодовете са гладки и дълбоко оранжево и зряла в около 100 дни.
Sweet Favorite Диня: Друг голям победител AAS, Sweet Favorite е идеалното пикник по размер семена диня, с тегло 22-24 килограма. Месото е розово-розови, сочни и хрупкави. Екстериорът е светло зелено с тъмно зелени смели ивици. Vining растения са лесно да растат и продуктивни.
Destiny Броколи: Destiny е с компактен навик растение, което го прави много подходящ за домашна градина. Ръководители са средно зелено и гладка, с хубаво качество и зрели в 89 ден от трансплантацията. Най-хубавото е, Destiny работи добре при по-високи температури, което го прави по-лесно да расте за градинари.
Нарязваме Повече Краставица: Slice Още е чудесна цялата краставица за домашна градина. Рано е и плодовит, с падеж през около 60 дни. Fruit мярка около 6 инча имат гладки, тъмнозелени кожата и мек вкус. Растенията са издръжливи, лесно да растат и да имат добър пакет устойчивост на болести.
Olympic Express Пъпеш: Това спортист градина ще скача на рафтовете. Fruit са началото и супер сладка с голяма плътност и малка кухина семена, тежат 3-5 килограма, имат пълен мрежата и тънка кора. Растенията са продуктивни и имат добър пакет устойчивост на болести.
Jambalaya Okra: компактно растение Jambalaya е навик го прави много подходящ за малки пространства градина или контейнери. Растенията са много рано, за да узреят, имат малки декоративни листа, и да зададете много добре. Pods са тъмнозелени, лъскави и много равномерно.
Председател Star тиквички Скуош: председателят Star е рано (45 дни) и супер продуктивни, определящи много лъскава зелена тиквичка с леки зелени петънца. Растенията са отворени и лесни за прибиране на реколтата и широко адаптирани към всички части на САЩ.
Tivoli Spaghetti Скуош: Tivoli е специален в много отношения. Това е единственият скуош спагети да спечели награда AAS, той има компактни храстовидни вид растение, овални средни и големи плодове, гладка външност, и кремаво жълт интериор. Растения зрели в 98 дни. Проверете Home Саката Grown Catalog, стр. 35 за готвене препоръки.
Market Express Ряпа: Вашите клиенти ще бъдете изумени от бързото зрялост и полезността на Market Express ряпа. Ряпа не може да бъде нормално любимата градина, но това ще спечели сърцата и вкусовите рецептори свърши. Жътва бебешки размери ряпа (с размерите на ряпа) в около 28 дена! Корените са гладки и чисто бял, мек и хрупкави. Върховете са гладки, ярко зелено и вкусно.
Sweet Gold Домати: Тази скъпа градина ще доставя сладки чери домати през цялото лято. На неопределени растения определени групи от плодове с падеж за 60 дни от трансплантацията. Яркият жълт плод са ароматно и тежи около 10-15 грама всяка. Sweet Gold е отличен спътник за растителна Sweet Million червено чери домат.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s