Четири тайни как да отгледате вкусни и сочни дини за лятото

Отглеждане диня може да бъде трудно, но това е толкова вкусно лятно часово лечение, което е на стойност малко повече усилия. В тази статия ще споделя някои от тайните, които научих за подобряване на вероятността си на отглеждане на добра реколта.

Long вегетация. Е, наистина не са много контрол върху колко време на вегетация е мястото, където живеят, но има няколко неща, които можете да направите, за да се простират на път, когато трябва да се работи. Можете да започнете семена на закрито или в оранжерия, или можете да използвате студени рамки навън, за да защитите вашите семена от замръзване. Има и различни видове стъклени похлупаци да получите вашия разсад на разстояние до един добър старт. Тези техники са за по-ранно започване през пролетта, но можете също да удължи сезона през есента, като обхваща вашите растения с пластмасова през нощта.
Силно плодородна почва. Това е лесно да фиксира, ако вече не го имат. Какво дини нуждаят най-много е азот. Чудесен източник на азот се компостират тор. Така се получи добър състав от това и го смесват с почвата и трябва да сте добре да тръгвам. Други видове компост също са супер полезни. Ти дори не е необходимо много, тъй като вие само трябва да го смесват в гората, където можете засадите семената, които могат да имат всеки 3-5 отделни растения и разстилане от тях.
Контрол на вредителите. Точно като откриваме диня вкусни, така правя много малки бъгове, така че ние ще трябва да защитим нашите растения от грешки, така че те не крадат нашите плодове. Най-важният момент е в началото на деня, защото има насекоми, които обичат да ядат лозята още преди да има плодове по тях. Може да се използват пестициди, ако те не ви притеснява, но ми харесва да бъдат биологични, колкото е възможно. Row настилки са една отлична възможност да се запази насекоми от получаване на вашите растения. Просто ги свали, когато цветята са в разцвет, така че пчелите могат да получат в своите и ги опрашват.
Вода “Точно така.” Както подсказва името, дините имат много вода в тях. Те се нуждаят от много вода, за да растат правилно. Важно е да се вода дълбоко, така че корените растат надолу към водата, вместо да остане близо до повърхността. Номерът е да се намалят на поливане в края на сезона. В този момент на дините зреят и не се нуждаят от толкова много вода. Ако те се твърде много, те могат да разделят правото отворен, което разбира се не е добър.
Е, надявам се тези съвети са полезни за вас. Това е добро начало, но има много повече неща, за да научат за отглеждане диня и други плодове и зеленчуци. Желая ти късмет във всичките ти начинания градинарство.

Ryan Thomas е отглеждане на зеленчуци в продължение на повече от двадесет години. Той е собственик на растителни Градинарство пътеводител

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s