Как да се грижите правилно за зеленчуковата градина.

Питали ли сте се как някои народи зеленчукови градини се открояват от останалите? Не е тайна за него, просто трябва да се научат някои от най-основните и прости съвета за това как да расте зеленчукова градина вкъщи. Когато става въпрос за растителни градинарство искате вашата градина да цъфти, живея до всички изключения, които имате, вие не искате да се разочарова след още една година на лоша реколта.

Първото нещо, което трябва да се мисли, е да се определи колко място всъщност трябва да растат инча Ще намерите в повечето случаи хората се опитват угояване на всичко в един малък участък. Правейки това означава, растенията се борят за пространство, да не говорим за всички хранителни вещества в почвата.

Взема решение за това, което желае да се развива и допринася за притежаващ най-добрият зеленчукова градина. Вие не искате да растат неща, които няма да ни изядат. Мисля си за бюджета имате, толкова повече работа за поддръжка, които отиват в отглеждане на някои видове зеленчуци.

Позицията на зеленчукова градина е много важно. Уверете се, че областта, в която сте избрали за вашата градина да получава достатъчно слънчева светлина. Вие не искате да разберете, след като всичко започна да израствам, че те няма да получават достатъчно светлина. Както с всяко растение, те се нуждаят от слънчева светлина да расте.

Изготвянето на планове, това може да звучи малко прекалено, но тя наистина работи. Дори и да е малко по скица на малко хартия, който ще се възползва от него. След като всичко е в ход някои области може да бъде забравен, с рисунка да работят от нищо няма да се забрави.

Избор на правилните почва да добавите във вашия зеленчуковата градина е нещо, което не бива да се пренебрегва. Добавяне на подходящия вид на почвата в началото може да означава, че можете да получите на реколтата сънувате, тъй като това ще добави допълнителни хранителни вещества.

Създаване на компост за боклук за вашата градина може да ви помогне с горната стъпка. Отдаване под наем на червеи изяждат всичко, което градински отпадъци ще създаде някои от най-добрите почви възможни плюс още по-добре си безплатно.

Най-важен съвет е поливане, не искате да над вода или под вода. Така че държите нещата под око тук е от съществено значение. Вие може да искате да мисля за инсталиране на автоматична система за напояване, ако имате голяма градина.
След всички тези съветите по-горе, ще увеличи шансовете си за отглеждане на най-зеленчукова градина в съседния качулка. A много работа ще отидат в расте градина растително но има един, който можете да използвате, за ежедневието е много по-приятно, отколкото много хора мислят.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s