Отглеждане на зеленчуци с биологични семена

Ползите от отглеждане на свое собствено зеленчуци са огромни. A зеленчукова градина заделени в празно пространство на къщата може да бъде спокойно място за отдих, зелена фитнес зала, здравно осигуряване и химични свободен страна на живота. A дома градината ви носи здраве, защото от водата се използва за напояване на зеленчукови растения в почвата пестициди е безплатно. Вие не се нуждаят от пространство зала и градинарство не е ракетна наука, един от двамата. Всичко, което трябва е малко време, много търпение и унция на упорита работа.

Според проучване, само 19 цента за долар е разходите за земеделие. Останалата част от долар, плащаме, е цената ние се отплатя за маркетинг, преработка, поддържане на магазини за хранителни стоки, транспортни разходи и други бита пъти дневно. Тъй като, ако това не е достатъчно, ние плащаме трудно спечелените пари за замърсени хранителни продукти, изложени на вредни пестициди и химикали. За да запазите себе си и своите семейства, много от тях са решителни за дома градинарство.

Някои неща трябва да се вземат в предвид да се запази pristineness на вашия дом градина. Да отглеждат своя собствена зеленчуци, планират предварително и се консултирайте с местния разсадник за сезонни растения. Texture на почвата и нивото на рН на водата е също толкова важен фактор при вземане на решение за съдбата на дома си градина. Винаги е по-добре и бе предложено от експерти, които да използват органични семена от зеленчукови култури, които можете да си купите в насипно състояние или опаковка от 4 различни сортове.

Можете да получите органични семена от местния разсадник магазин, от градината на някой, който са били прави растителност за известно време и онлайн, както добре. Ако сте закупуване семена от онлайн магазини семена, трябва да се провери автентичността на сертификат за осигуряване на биологичното генезиса на семена, документация на доставчика и дата на издаване. Online, можете да минете през различни семена каталог и цялостен набор от семена, основаващи се на сезонни и не-сезонни поръчки. Закупуване на семена онлайн е не само удобен, по-евтини, но гарантирано начин, както повечето от онлайн компании семена предлагат гаранция обратно в брой при покупка. В случай, семената не покълнат в рамките на тяхната времева рамка, те биха могли да се върнат назад. Изискванията за сертифициране и норми промените в отделните държави. Така че, уверете се, че компанията, който купувате семена от отговарят на регламентите за биологичното строго и отказват всякакъв вид хибрид и генни мутации в зеленчуци и растения.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s