Култивиране на доматени семена

За да растат домати от семена е много лесно. Проекта също си заслужава. Има много сортове домати семена можете да избирате, и най-забавната част е да експериментира с сортовете, можете да си купите.

Започнете със семена съвети :

• за отглеждане на доматени семки в растенията, което бихте искали да ги отглеждат на закрито първата, която обикновено е най-много от осем седмици, в началото на пролетта. Единственият път, когато прехвърляте вашите растения на открито е след първоначалния период.

• Възможно е също така да поставите растението в контейнер, като пот, и след това поставете саксията на мястото, където отглеждането на домати семена могат да получават достатъчно слънчева светлина.

• семена трябва да се нарядко в тава пълни с компост първо да се подпомогне растежа им. Тези нарастващите семена домати растат най-добре в топли условия; тавата трябва да се държат на топло място. Фолио може да бъде изтеглен над тавата така че почвата няма лесно да изсъхне. The фолио могат лесно да бъдат отстранени, тъй като отглеждането на домати семена стават по-високи.

• Доматите обичат почвата, която е влажна, но трябва да бъдете внимателни при ги поливате така, че те няма да се удави в твърде много вода.

Добави Extra Sunlight

Отглеждане на семена за домати са подобни на пълни доматени растения, когато става въпрос за любов към sun.When излагането на слънчева светлина в тава, например, един прозорец, включете го от време на време за равно експозиция във всички sides.In този начин, отглеждането на домати ще има разпределена излагане на слънчева светлина и ще расте равномерно. Доматени растения се развиват вследствие на светлината, и така те могат да растат огънат, ако търсите слънчева светлина. Лошо изложени доматени растения на слънце закрито ще расте стройна и тънка.

Вашите Разсад с индивидуални котлета

• Когато на нарастващите семена домати са 1-2 сантиметра, това ще бъде време, за да ги преместите в собствените си саксии. Много е важно внимателно извадете растението и не повредите roots.To избегнете евентуални повреди корен, растението може да се повдигне от листата му.

• Следващата стъпка е да се копаят дупки в почвата на саксията достатъчно голям, за отглеждането на домати с “корените да се поберат .След засаждане на разсад, веднага добави в компост и water.To гарантира, че вашите растения” корени са здраво вкоренено, внимателно натиснете компост около корените.

• Трябва да продължи дори и излагане на слънчева светлина до вашите домати дори след трансфер.Големи саксии са необходими, след като разсад растат до осем инча. Този период е целесъобразно също така да започнете своето втвърдяване process.Трудните домати означава постепенно да позволим това да се приспособят към по-суровите условия на температурните открито. Една добра техника е да се изнеса вашите домати на открито, когато има достатъчно слънчева светлина за тях в продължение на няколко часа.

Заключителни открито преместване

Ако времето е топло и вашите растения имат най-малко шест листа, че е време да ги засадят навън. Растения трябва да бъде погребан по такъв начин, че само най-горните четири листата на растението се показва. Roots може да расте върху стъблото на доматени растения, и като ги заровят дълбоко, вие помагате ги получат закрепване корен фирма.

Нарастващите домати ще бъде по-силен по този начин, при който растението тегло може лесно да се приспособява към корените. Като слаб растение ще доведе до развалени домати като централата ще изкриви до земята. Силни корени се уверете, че растат домати с голяма реколта, когато времето е подходящо.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s