10 ГРАДИНСКИ СЪВЕТИ как да намалите разходите

Растение от семена и посадъчен материал
Въпреки щипка допълнително търпение е необходимо, засаждане градина от семена или разсад ви дава по-утвърдени растения с по-силни коренова система. Опитайте zinnias или невен за по-лесно да се отглеждат растения, които поникват бързо.

Покупка SELF-посевния РАСТЕНИЯ
Изрежете необходимостта да засади градината си всяка година от изкопни работи в самостоятелно засяване флора, като тревисто многогодишно клубен стана и мак Калифорния.

Пружина за овощни растения
“Бери и малки растения и храсти предлагат един двустранен удар за бюджета на съзнание”, казва градинар и автор Стела Ото. “Те са лесни за отглеждане, и в рамките на година или две, те ще ви спести разходи за хранителни стоки, тъй като те лесно да произвеждат количества плодове, които далеч надхвърлят първоначалната покупна цена.

Разберете повече за плодов коктейл дървета >>

ЧАСТИ делима РАСТЕНИЯ
Въпреки желанието си да се хваля на вашата градина, разширяване на вашата градинарство планира малко всяка година ще ви спести пари, ако си купувате растения, можете да вдигнете, разделят и отново завод след една година, като на ириса и Mondo трева.

ИЗБЕРИ растителност, която се нуждае от по-малко вода
Ще спестите голяма сметката си вода, когато растителна greenage, че се нуждае от по-малко вода, като лавандула.

Възпроизвеждат растения от ИЗРЕЗКИ

Научноизследователски растения, жив плет и дървета, които могат да бъдат лесно започнали от изрезки, като кореноплодни зеленчуци като сладки картофи, и се събират от приятелите и семейството си, за да разширите своя листа и попълнете във вашето пространство.

SEEK SEEDPODS
Около къщата, квартала или в местния парк, търсене за seedpods без рязане във вашия градинарство бюджет – Plumeria и авокадо са две добри кандидати. Можете също така да са в полза на засаждане на местни сортове, които ще бъдат по-склонни да процъфтяват.

Градина Гледайте: Топ 6 градинарство тенденции за 2011 г. >>

Купуват в насипно състояние
Както всичко, закупуване на по-голямо количество за вашата градина ще ви спести пари в дългосрочен план, а също така ви дава възможност да преговаря за цената. От семената да апартаменти, приятел с приятели и купуват по-големи количества за най-големите икономии на разходи.

Свободни часове Озеленяване
Консултирайте се с местния магазин за подобрения в дома или детска стая на растенията за озеленяване и градинарство класове. Някои градове също предлагат безплатни програми, често предлагани чрез отдели като парк и отдих, и дори града разделения поддръжка.

Научете пет бързи решения за грозна ярд >>

Копаят в по-малки саксии
Ако искате да купите растения, които вече по пътя им до падеж, купи 2-инчови саксии в сравнение с 1 – или 5-литрови саксии, за да спестите малко тесто. Това ще отнеме повече време, за да видите резултатите, но джобен формат със себе си благодаря веднага.

Въпреки че ще трябва да проучите кои растения ще виреят в климата и вида на почвата, също може да градина на бюджета без да се скъса на банката!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s